Optimera din träning!

Vi är alla olika - Därför är det viktigt att din träning är anpassad efter precis just dig.

Med GHP Idrottscentrums träningspaket får du som har siktet inställt på t.ex. Vasaloppet, Vätternrundan, maraton eller triathlon hjälp med att hitta dina individuella pulszoner och trösklar för att på så vis optimera din träning.

Paketet består av två tillfällen där du vid ett första tillfälle träffar Dr Per ”Pliggen” Andersson för ett introduktionssamtal kring dig och dina målsättningar. Vid det andra tillfället genomför du ett test på cykel, löpband, rodd- eller stakmaskin som direkt följs av en genomgång av testresultaten tillsammans med Per. Under testet registreras din puls och din laktatproduktion. Laktat mäts i blodet genom ett litet stick i fingret eller örloben. Baserat på dina testresultat återges de pulszoner och träningsråd just du bör följa för att optimera din träning.

Med dig hem får du en sammanfattning av testresultaten och en träningsplanering där fokus kan ligga på att bygga grunden eller toppa formen.

Paketpris: 5100 Kr

 Picture2

 

Kontakta oss gärna för mer information på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.